Ποιοι είμαστε

Η Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών ιδρύθηκε το 1925 και διατηρεί παρουσία στην Ελλάδα από το 2004. Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το προφίλ και τους στόχους της καθώς και νέα, προσεχείς εκδηλώσεις, ενημερωτικό υλικό και τρόπους επικοινωνίας.

DAAD Ελλάδα

Η DAAD Ελλάδα αποτελεί την επίσημη αντιπροσωπεία της DAAD στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς, μεταξύ των οποίων η παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης σε φοιτητές, ερευνητές και καθηγητές καθώς και η παροχή υποτροφιών για σπουδές και έρευνα στη Γερμανία.

Περισσότερα

Νέα

Τα τελευταία νέα από το γραφείο μας καθώς και ειδήσεις σχετικά με σπουδές, έρευνα και υποτροφίες στη Γερμανία.

Περισσότερα
Icon eines weißen Kalenderblatts auf blauem Grund

Εκδηλώσεις

Το Ενημερωτικό Κέντρο Αθηνών της DAAD διοργανώνει συχνά εκδηλώσεις ενημερωτικού χαρακτήρα στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα με θέμα τις σπουδές, την έρευνα και τις υποτροφίες στη Γερμανία. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το ημερολόγιο εκδηλώσεών μας.

Περισσότερα
Icon eines weißen Briefumschlags in dem ein weißer Zettel mit E-Mail/at-Symbol steckt auf blauem Grund

Επικοινωνία

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας; Θα χαρούμε να απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας σχετικά με τις σπουδές, την έρευνα και τις υποτροφίες στη Γερμανία!

Περισσότερα
Fahnen mit dem DAAD-Logo vor der Außenfassade der Zentrale in Bonn.

Η DAAD

Μία σύντομη ματιά στην ιστορία της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών αποδεικνύει γρήγορα ότι η DAAD συνδέει τους ανθρώπους με την επιστήμη.

Περισσότερα
Eine Hand nimmt ein Tablet aus einem Bücherregal in der Bibliothek.

Υλικό & δημοσιεύσεις

Ενδιαφέρεστε για σπουδές ή έρευνα στη Γερμανία; Η DAAD παρέχει μία ευρεία γκάμα ενημερωτικού υλικού και σχετικών δημοσιεύσεων για όλα τα πεδία σπουδών και έρευνας.

Περισσότερα

Newsletter

Γνωρίζετε για το Newsletter του Ενημερωτικού Γραφείου της DAAD στην Αθήνα; Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις εκδόσεις του Newsletter μας.

Περισσότερα

Διαφημίσεις γερμανικών πανεπιστημίων

International Study Programmes at Fulda University of Applied Sciences

Study international Bachelor’s or Master’s programmes in Engineering, Business, Nutrition, Health or Humanities with a focus on practice-oriented learning.

Περισσότερα

Boost your career with the International Master‘s in Project Managemen...

Boost your career. Acquire a German Master’s degree in Data Science & Project Management. Join us at HTW Berlin – On Campus or Online!

Περισσότερα
1/2

Επικοινωνία

  • DAAD Ελλάδα

    Ομήρου 14-16 10672 Αθήνα Τηλέφωνο: 210-36 08 171 (Καθημερινά 9-11, Τρίτη & Πέμπτη επίσης 13-15); Προσωπική Ενημέρωση κάθε Τετάρτη 9-12 και 13-15 στο Goethe Institut Athen