Υποτροφίες

© DAAD/Hüttermann

Από το μηνιαίο ενοίκιο μέχρι τα συγγράμματα, οι σπουδές συνεπάγονται έξοδα – και σ’ αυτό μπορεί να βοηθήσει μία υποτροφία. Οι φοιτητές από το εξωτερικό μπορούν να υποβάλουν αίτηση για υποτροφία σε πολλούς φορείς. Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τους διάφορους τύπους χρηματοδότησης των σπουδών σας καθώς και την κατάλληλη υποτροφία για εσάς στη μηχανή αναζήτησης της DAAD.

Icon eines weißen Globus mit angepinnter Siegesschleife auf blauem Grund

Μηχανή αναζήτησης υποτροφιών

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις υποτροφίες της DAAD για φοιτητές, αποφοίτους, διδάκτορες και καθηγητές καθώς και υποτροφίες άλλων φορέων.

Περισσότερα
Internationale Studierende sehen sich gemeinsam Lernmaterialien an.

Υποτροφίες για Φοιτητές

Εδώ μπορείτε να βρείτε μία επισκόπηση των υποτροφιών της DAAD για θερινά τμήματα και σπουδές στη Γερμανία.

Περισσότερα
Junge Forschende analysieren Substanzen im Labor.

Υποτροφίες για Ερευνητές και Καθηγητές

Εδώ μπορείτε να βρείτε μία επισκόπηση των υποτροφιών της DAAD για ερευνητές και καθηγητές καθώς και λοιπά προγράμματα υποτροφιών.

Περισσότερα

onSET

Σε περίπτωση που υποβάλλετε αίτηση για την Υποτροφία Θερινών Τμημάτων Γλώσσας και γνωρίζετε ήδη τα γερμανικά σε επίπεδο Β1 αλλά δεν έχετε το αντίστοιχο επίκαιρο πιστοποιητικό, μπορείτε να δώσετε την εξέταση onSET.

Περισσότερα στο onset.de (στα γερμανικά)

Χρήσιμες πληροφορίες για τις υποτροφίες της DAAD

Θα θέλατε να υποβάλετε αίτηση για υποτροφία DAAD στη Γερμανία; Πληροφορίες και απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τους όρους και τις απαιτήσεις της αίτησης και τη διαδικασία επιλογής είναι διαθέσιμες εδώ.

Περισσότερα

Διαφημίσεις γερμανικών πανεπιστημίων

Boost your career with the International Master‘s in Project Managemen...

Boost your career. Acquire a German Master’s degree in Data Science & Project Management. Join us at HTW Berlin – On Campus or Online!

Περισσότερα

International Study Programmes at Fulda University of Applied Sciences

Study international Bachelor’s or Master’s programmes in Engineering, Business, Nutrition, Health or Humanities with a focus on practice-oriented learning.

Περισσότερα
1/2

Επικοινωνία

  • DAAD Ελλάδα

    Ομήρου 14-16 10672 Αθήνα Τηλέφωνο: 210-36 08 171 (Καθημερινά 9-11, Τρίτη & Πέμπτη επίσης 13-15); Προσωπική Ενημέρωση κάθε Τετάρτη 9-12 και 13-15 στο Goethe Institut Athen